Merhabalar


25 Aralık 2012

21 Mayıs 2011 Cumartesi

Türk Berber

Berber / Barber
Burada bir tane de Türk berber var. Burayı bilmiyorken bir Türk arkadaş Maltalı bir berbere gitti ve sonrasında oraya “Kasap” lakabını taktık J. Cihan abi 6–7 senedir Malta’da yaşıyormuş. Buranın ayrıca güzel yanı, Cihan abi Demleme Çay ikram ediyor! 
Kartı yanlış yazmış sevgili Maltese arkaşlar :) "Cihan" olması lazımken




10 yorum:

  1. ercanim nasilsin iyimisin , blog guzel olmus yanliz ismim yanlis yazilmis , bir zahmet onu duzeltirsen cok iyi olur , benim ismim cihan ethan degil gerci senin kabahatin yok kartta oyle yazmislar yanlislikla neyse onu duzeltebilirsen duzelt birde demleme delmeme degil :)))))) kendine ii bak kardesim hayatinda basarilar eger facebook kullaniyorsan beni ekle jiyan64@hotmail.com maltadan sevgiler :))))

    YanıtlaSil
  2. :))) Eyvallah abi Teşekkür ederim, ne olsun beyaa :)
    düzelmeleri yaptım :) sonra millet, kasap-delme-biçme :) yanlış anlamasın...

    Türkiye'den de ayriyetten sevgiler....

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah kardesim cok tesekkur ediyorum , hayatinda basarilar diliyorum sanada maltadan sevgiler kendine cok iyi bak :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeş ben türkiyeden serdar maltaya işçi olarak geleceğiz bana ulaşırmısın

      Sil
  4. Slm cihan kardesim bayan kuafoeri isyapabiliyo bilgin varmi tesekur ederim
    .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbulda yaşıyorum malta taşınmak istiyorum sevgilim ile sevgilim malta vatandaşı bayan kuaförüyüm tanıdığınız şirket var yardımcı olacak

      Sil
    2. Gidemedim gitmek istiyorum sevgilim ile istanbul’da yaşıyorduk bir yıl birlikte yaşadık daha sonra ayrıldık bir hafta önce acil bir şekilde gitmek istiyorum ona orada evlenme teklifi yapmak istiyorum çalışma izin nasıl alacagımı bilmiyorum araştırıyorum sonuç yok

      Sil
  5. Bende ankara nurdan berberim eleman lazimmi

    YanıtlaSil